Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Kryssning

Följ med på en kryssning i Medelhavet. OBS! Sista anmälningsdag för informationsträffen!

I september 2015 arrangerar vi en 8-dagars kryssning i Medelhavet.  Anmäl dig till våra informationsträff den 28 januari i Bålsta  eller Enköping, så får du alla detaljer om resan.

Tips

Avdragsrätten sänks. Så påverkar det ditt pensionssparande.

Avdragsrätten för privat pensionssparnade minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Classic MasterCard

Upptäck fördelarna med Classic MasterCard

Med Classic MasterCard har du ett betalningsmedel som fungerar lika bra på hemmaplan som ute i vida världen. Upp till 55 dagars räntefri kredit. Kompletterade kortförsäkring om du betalar mer än hälften av resan med kortet och köpskydd för viss hemelektronik och vitvaror.

Tårta

Välkommen till nyinvigning av kontoret i Enköping

Som du säkert har sett har kontoret i Enköping genomgått en större förändring både i vårt arbetssätt och i vår banklokal. Nu är vi snart i mål och du är varmt välkommen till invigningen av bankkontoret den 5 februari. Vi bjuder på kaffe & tårta.

Aktuellt

Se över ditt pensionssparande

2015-01-12 13:40

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investerssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Varning för falska mejl

2014-12-30 08:21

Just nu cirkulerar ett flertal falska mejl. Bedragare försöker få dig att lämna ut kontonummer, lösenord och andra uppgifter. Varken Sparbanken i Enköping, andra banker eller kortföretag ber dig lämna ut sådana uppgifter.

MB

Har du flyt eller oflyt?

Avdragsrätten för pensionssparande begränsas

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut