Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Ballong

Lyckad mässa i Enköping

Den 17-18 april gick årets Enköpingsmässa av stapeln.Vi på plats och delade ut våra ungdomsstipendier och passade även på att uppmärksamma några utställande UF företag från Westerlundska Gymnasiet.

kuvert

Klarar du dig på halva lönen?

Det orangea kuvertet är inte direkt upplyftande, men där finns ett tydligt budskap! Se över din pension, ju tidigare desto bättre.

båt

Kryssa med oss i Medelhavet

Vi har ett fåtal platser kvar till vår populära kryssning i Medelhavet i höst. Vill du åka med oss?

Aktuellt

Varning för falska annonser och erbjudanden

2015-04-15 08:32

Det finns många annonser med falska erbjudanden på internet - framför allt på Facebook. Det kan till exempel gälla att du tror att du gör ett engångsköp eller får ett gratisprov men i det finstilta står att du köper en prenumerationstjänst. Även Konsumentverket varnar för denna typ av abonnemangsfällor. Det är alltid ditt ansvar att kolla villkoren.

Boindex: Stigande småhuspriser försämrade husköpkraften

2015-04-01 15:49

Hushållens husköpkraft sjönk fjärde kvartalet förra året. Den försämrades, trots positiva faktorer som sjunkande räntor och stigande disponibelinkomster, på grund av stigande småhuspriser, Därmed fick hushållen det svårare att få råd med husköpet. Totalt sjönk index till 131,6 för riket som helhet fjärde kvartalet, jämfört med 132,5 föregående kvartal.

Magnus Bromark

Vad händer ett år?

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut