Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Sveriges nya sedlar

Nya sedlar på gång

Om knappt två månader är det dags för det största sedel- och myntutbytet i Sveriges historia. Inför detta har Riksbanken tagit fram olika typer av information, bland annat appen "Kolla pengarna".

MB

Inköpsindex river upp oron.

Efter några dagars återhämning och tillfällig ro är det dags igen. Vad är inköpsindex och varför påverkar det så mycket?

Senior använder sin dator

Så här gör bedragarna. Hur gör du?

De är förslagna och listiga. Ju mer du vet om hur de jobbar, desto mindre är risken att du blir lurad.

Fotograf: Anneli Hildonen

Välkommen till en inspirerande kväll om Hälsa & Trygghet!

Häng med på en motivationshöjande kväll - laddad med bra tips och råd inför hösten från träningsexperten Leila Söderholm, tillsammans med våra specialister inom försäkring och familjejuridik.

Aktuellt

Swedbank Economic Outlook

2015-08-24 09:30

Den globala tillväxten tar fart under 2016 och 2017 efter en tillfällig försvagning under innevarande år. I början av året var det amerikansk ekonomi och under sommaren var det Greklandskrisen som höll tillbaka tillväxten, vilket leder till att Swedbank reviderar ned tillväxtprognosen för 2015 något.

Boindex: Starkare köpkraft i spåren av fortsatta räntesänkningar

2015-08-14 09:03

Boindex uppgick till 129,3 för årets andra kvartal, vilket är en uppgång från första kvartalets 126,8. I dagens låga ränteläge har hushållen goda marginaler vid köp av småhus och bostadsrätter sett till landet som helhet. I storstadsregionerna är marginalerna dock sämre och i innerstadslägen är marginalerna små, speciellt vid bostadsrättsköp. Det framgår av Swedbank Boindex.

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Stäng Skriv ut