Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
kuvert

Klarar du dig på halva lönen?

Det orangea kuvertet är inte direkt upplyftande, men där finns ett tydligt budskap! Se över din pension, ju tidigare desto bättre.

Våg

Vi söker en bankjurist

Tycker du om att arbeta med juridik och människor så kan ditt drömjobb finnas hos oss.

Tips

Avdragsrätten sänks. Så påverkar det ditt pensionssparande.

Avdragsrätten för privat pensionssparnade minskar kraftigt 2015. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande.

Classic MasterCard

Upptäck fördelarna med Classic MasterCard

Med Classic MasterCard har du ett betalningsmedel som fungerar lika bra på hemmaplan som ute i vida världen. Upp till 55 dagars räntefri kredit. Kompletterade kortförsäkring om du betalar mer än hälften av resan med kortet och köpskydd för viss hemelektronik och vitvaror.

Bok

Se hit alla studerande kvinnor i Enköping!

Hyckerströmska Stiftelsen delar årligen ut ekonomiskt bidrag till kvinnor som genomgår eftergymnasial utbildning och är folkbokförda i Enköpings kommun.

Aktuellt

Riksbanken sänker till negativ styrränta

2015-02-12 10:00

Idag kom reporäntebeslutet vilket innebär att Riksbanken sänker styrräntan med 10 punkter till -0,10 procent. I dagsläget har Sparbanken i Enköping inga planer på att införa negativ ränta på bankens inlåningskonton, till exempel dina löne- och sparkonton. 

Se över ditt pensionssparande

2015-01-12 13:40

Avdragsrätten för privat pensionssparande minskar kraftigt i år. För att undvika dubbelbeskattning bör du se över ditt fortsatta pensionssparande. Rekommendationen är att du börjar spara i Investerssparkonto (ISK) eller Kapitalspar Pension. Kontakta gärna din rådgivare eller telefonbanken om du är osäker på vad som passar dig bäst!

Om du blir arbetslös

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut