Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Utgiftskollen

Har du koll på dina utgifter den här månaden?

Med Utgiftskollen i Mobilbanken ser du direkt vart pengarna tagit vägen. Utgiftskollen kategoriserar de flesta av dina utgifter automatiskt. Restaurangbesöket hamnar i kategorin "Restaurang och café" och den nya tröjan under "Kläder och skor".

tummen upp

Kontor i förändring

Under hösten kommer vi att förbättra oss ytterligare och valt att förändra vårt kontor i Enköping. Vi ber om överseende med allt stök och hoppas verkligen att du ser fram emot att besöka ditt nya trivsamma bankkontor.

Aktuellt

Skatteförslag från nya regeringen

2014-10-10 09:00

Den nya regeringen har lämnat några skatteförslag på remiss. Dessa innebär bland annat att de som arbetar och tjänar över 50 000 kronor per månad får betala mer i skatt och pensionärer får betala mindre i skatt. Regeringen vill även begränsa avdragsrätten för privat pensionssparande.

Varning för falska annonser och erbjudanden på internet

2014-10-06 08:25

Annonser med falska erbjudanden på internet och framför allt Facebook ökar. Det kan till exempel gälla att du tror att du gör ett engångsköp eller får ett gratisprov men i det finstilta står att du köper en prenumerationstjänst. Kom ihåg att det alltid är ditt ansvar som konsument att kolla villkoren. Nu varnar även Konsumentverket för denna typ av abonnemangsfällor.

MB

Budgeten och nollränta...

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut