Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Aktuellt

Möt gryningen på Skansen med en gökottevandring

Erbjudande för dig med MasterCard-kort från Sparbanken

Årskort för familjen på Skansen för bara 500 kronor (ord.pris 950 kr). Ett av många erbjudanden för dig med MasterCard-kort.

Den 1 oktober 2015 fick vi nya sedlar...

Sista giltighetsdag för de gamla sedlarna är 30 juni 2016.

Grönsöö

Fribiljetter till Grönsöö

Passa på att besöka ett kulturarv nära dig i sommar. Sparbanken erbjuder fribiljetter till Grönsöö slotts utställning och vackra park. Begränsat antal biljetter finns, först till kvarn gäller.

Nyheter

Prisökningen på bostäder gör att många får betalt för att bo

2016-05-18 06:30

Normalt är att man får betala för sitt boende. Den exempellösa prisuppgången på bostadsmarknaden har gjort att många bostadsrättsinnehavare istället fått betalt för att bo. Det visar en ny undersökning från Swedbank.

Majoriteten av svenskarna saknar kunskap om sin pension

2016-05-09 08:00

Undviker du att tänka på pensionen? Då är du inte ensam. Hälften av svenskarna tycker att pensionssparande är svårt och nästan lika många att det är tråkigt. Majoriteten  även saknar kunskap om sin framtida pension. Det visar en undersökning som Swedbank har gjort tillsammans med Sifo. Men det är aldrig för sent! Oavsett hur gammal du är finns olika möjligheter att planera för en bra pension.

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Pensionsplanera

"Att leva kostar, att leva gott kostar mer!"

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Stäng Skriv ut