Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Timmerbil

Följ med oss till SkogsElmia 4 juni

Ta chansen att se det senaste inom skogsnäringen! Förra mässan lockade drygt 33 000 besökare och över 300 utställare.

Grönsöö

Fribiljetter till Grönsöö

Passa på att besöka ett kulturarv nära dig i sommar. Sparbanken erbjuder fribiljetter till Grönsöö slotts utställning och vackra park. Begränsat antal biljetter finns, först till kvarn gäller.

Investeringsstrategin 5 maj 2015

Swedbanks Investeringsstrategi – trenden intakt

Den nuvaranade trenden förblir intakt utifrån att den viktiga treenigheten håller; låg konjunkturell risk, mindre obalanser i den globala ekonomin samt att låga räntor består samtidigt som näringslivet kan försvara nuvarande lönsamhetsnivårer. 

kuvert

Klarar du dig på halva lönen?

Det orangea kuvertet är inte direkt upplyftande, men där finns ett tydligt budskap! Se över din pension, ju tidigare desto bättre.

Aktuellt

Varning för falska annonser och erbjudanden

2015-04-15 08:32

Det finns många annonser med falska erbjudanden på internet - framför allt på Facebook. Det kan till exempel gälla att du tror att du gör ett engångsköp eller får ett gratisprov men i det finstilta står att du köper en prenumerationstjänst. Även Konsumentverket varnar för denna typ av abonnemangsfällor. Det är alltid ditt ansvar att kolla villkoren.

Boindex: Stigande småhuspriser försämrade husköpkraften

2015-04-01 15:49

Hushållens husköpkraft sjönk fjärde kvartalet förra året. Den försämrades, trots positiva faktorer som sjunkande räntor och stigande disponibelinkomster, på grund av stigande småhuspriser, Därmed fick hushållen det svårare att få råd med husköpet. Totalt sjönk index till 131,6 för riket som helhet fjärde kvartalet, jämfört med 132,5 föregående kvartal.

Skakningar marknaden

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut