Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Erica Maiorana

Företagare, häng med på Speed meetingen Unga Jobb!

Med erfarenheter och kontakter ökar chanserna till jobb för våra ungdomar och när företag erbjuder unga praktikplatser skapas möjligheter. Unga Jobb är ett initiativ av Sparbanken i Enköping och sker i nära samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommunen, företagare och Ena Håbo tidningen. Vi startade 2013 och nu är det säsong 2. Vill du vara med?

swish

Har du laddat ner Swish-appen men inte kommit igång?

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Enkelt när du till exempel vi dela på lunchen, samla in pengar till en gemensam present eller betala tillbaka ett lån till en vän. Om du redan har laddat ner Swish-appen men inte aktiverat tjänsten kan du enkelt göra det i Mobilbanken eller i Internetbanken.

Aktuellt

Konjunkturen återigen skakig – stimulanser fortsatt nödvändiga

2014-08-26 09:00

I Swedbanks höstprognos analyseras de ekonomiska utsikterna för Sverige och de baltiska länderna. Banken förutspår att världsekonomin växer med 3,5 procent i år och cirka 4 procent per år 2015 och 2016.

Din säkerhetsdosa är personlig

2014-07-16 14:17

Lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook eller SMS, det kan vara en bedragare.

Hur gör man?

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut