Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
bok

Dags att deklarera

Deklarationsblanketterna är på väg och senast den 15 april ska du ha fått dem. I år har du ytterligare några dagar på dig då deklarationen ska vara inne senast den 4 maj.

kuvert

Klarar du dig på halva lönen?

Det orangea kuvertet är inte direkt upplyftande, men där finns ett tydligt budskap! Se över din pension, ju tidigare desto bättre.

Lt

Ledig tjänst

Bålstakontoret söker en privatrådgivare som är full av energi och vill bli en del av vårt vinnande team.

Aktuellt

Boindex: Stigande småhuspriser försämrade husköpkraften

2015-04-01 15:49

Hushållens husköpkraft sjönk fjärde kvartalet förra året. Den försämrades, trots positiva faktorer som sjunkande räntor och stigande disponibelinkomster, på grund av stigande småhuspriser, Därmed fick hushållen det svårare att få råd med husköpet. Totalt sjönk index till 131,6 för riket som helhet fjärde kvartalet, jämfört med 132,5 föregående kvartal.

Blir Grekland tvungna att lämna valutasamarbetet?

2015-03-30 09:15

I slutet av januari blev Alexis Tsipras, partiledare för vänsterpartiet Zyriza, Greklands nya premiärminister. Han lovade att hålla statsbudgeten i balans och att undvika fler nödlån från Troikan EU, ECB och IMF, utan ytterligare åtstramningar. Det har visat sig vara en omöjlig ekvation. Nu spekuleras om att Grekland kanske blir tvungna att lämna valutasamarbetet.

Ska du ut och resa?

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut