Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
ÖH

Öppet hus i Enköping den 30/11 kl. 11–14

Välkommen till Enköpingskontorets årliga Öppet Hus där barnen kan träffa tomten och du rösta på årets Lucia. Kom in till oss och se hur arbete med att förändra vårt kontor fortgår, vi bjuder dig på värmande kaffe.

swish

Vi ger 20 000 kr till Världens Barn

Ett stort TACK till dig, kund i Sparbanken i Enköping, som anslöt tjänsten Swish under oktober månad. Du påverkade vår gåva till Världens Barn. 25 kr per ansluten kund gav drygt 18 000 kr jämfört med 11 675 kr i oktober 2013. Vi har valt att jämna av till 20 000 kr, alltså nästan dubbelt så stor gåva i år.

tummen upp

Kontor i förändring

Under hösten kommer vi att förbättra oss ytterligare och valt att förändra vårt kontor i Enköping. Vi ber om överseende med allt stök och hoppas att du ser fram emot att besöka ditt nya trivsamma bankkontor.

Aktuellt

Löneväxling som ett alternativt pensionssparande

2014-11-13 13:34

Det finns flera sätt att trygga sin pension men det är inte alltid lätt att veta vilket form som passar bäst. Ett alternativ är löneväxling via sin arbetsgivare, något som blir mer intressant och aktuellt när regeringen nu reducerar möjligheten till skatteavdrag via individuellt pensionssparande.

Fler behöver spara mer

2014-11-12 09:15

Många är duktiga på att spara men ändå har nästan var femte har en buffert på mindre än 10 000 kronor och drygt hälften har inte råd att öka sitt sparande. De flesta av spararna sparar till oförutsedda utgifter men drygt hälften sparar inte för att klara en längre tids sjukdom eller arbetslöshet. Det visar Swedbanks undersökning över svenska hushålls sparande.

MB

Hur har DU det?

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut