Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Carolina Cranser

Stipendieutdelning, mässa och Godisjoggen på Håbofestdag

Vädret var på topp och en efter en klev de glada stipendiaterna upp på stora scenen för att ta emot sitt stipendium. Godisjoggen slog nytt rekord och mässhallen var full med besökare.

Tallgren

Träffa oss på MellanskogsElmia i Sala

Den 22-23 augusti är skogsmässan MellanskogsElmia i Sala och banken kommer att vara där. På mässan kan skogsägare, entreprenörer och andra  träffas under två intensiva dagar för att uppdatera sig på tekniken, delta i föreläsningar och träffa oss i vår gemensamma monter med Swedbank och andra Sparbanker. 

Sommarlandskap

Har du SPAX-koll? Vad är strukturerade produkter?

SPAX , Swedbanks indexobligation, är den största och mest populära strukturerade produkten och passar dig som vill ha både trygghet och möjlighet i din placering.

Aktuellt

Din säkerhetsdosa är personlig

2014-07-16 14:17

Lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook eller SMS, det kan vara en bedragare.

Vidarebefordra dina phisingmejl till Swedbank

2014-06-11 14:49

Har du fått ett mejl där du ombeds uppge dina personliga uppgifter? Då har du fått ett falskt mejl som kallas för phishingmejl. Varken Swedbank eller någon annan bank ber kunder lämna ut personliga uppgifter via mejl.

Är din bil rätt försäkrad?

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut