Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Lämna aldrig ut dina personliga koder

Skulle du kunna bli lurad av en bedragare via nätet?

Din säkerhetsdosa är personlig, lämna aldrig ut dina inloggningskoder till någon annan. Inte ens till en nära anhörig som frågar via Facebook, det kan vara en bedragare. I detta fall låtsas personen vara en av dina vänner på Facebook och behöver låna dina koder från din bankdosa.

Peter Asplund

Kontor i förändring

Under hösten kommer vi att förbättra oss ytterligare och vi har valt att förändra vårt kontor i Enköping. Vi ber om överseende med allt stök och hoppas verkligen att du ser fram emot att besöka vårt nya trivsamma bankkontor.

Lyckad speedmeeting

Lyckad speedmeeting i Enköping

Förra årets lyckade speedmeeting Unga Jobb följdes i år upp av en version 2.0. På årets Speedmeeting den 17/9 hade 26 st företag samlats på Kompassen för att träffa de ungdomar mellan 18-24 år som varit arbetslösa mer än 3 månader.

Aktuellt

Effekter av höjningen av basbeloppen 2015

2014-09-18 10:00

1 januari varje år ändras de så kallade basbeloppen som påverkar olika ersättningsnivåer och skatter. Höjningen av basbeloppen 2015 medför att pensioner, studiemedel och andra ersättningar höjs något efter årsskiftet.

Konjunkturen återigen skakig – stimulanser fortsatt nödvändiga

2014-08-26 09:00

I Swedbanks höstprognos analyseras de ekonomiska utsikterna för Sverige och de baltiska länderna. Banken förutspår att världsekonomin växer med 3,5 procent i år och cirka 4 procent per år 2015 och 2016.

MB

Mitt i samhället!

Logga in

Skydda din dator mot virus och trojaner

Stäng Skriv ut