Hoppa till textinnehållet

Aktuellt

0 kr courtage i februari

Som plåster på såren för störningarna i värdepapperstjänsten i januari erbjuder vi nu våra kunder fritt courtage vid handel med värdepapper i appen och internetbanken. Courtaget justeras automatiskt och kommer att synas i orderbilden. Alla värdepapperstyper och marknader omfattas. Detta gäller under hela februari månad.

 

banken vinterbild med budskap om  0 kr courtage i februari

Nu kan du uppdatera till Mobilt BankID utan att besöka banken!

Är ditt barn 12 år eller äldre? Då kan barnet, med vårdnadshavares medgivande via appen uppgradera Mobilt SäkerhetsID till Mobilt BankID.

Youths at a bus stop looking at mobile.

Swedbank Robur utsett till Årets fondbolag fondmarknaden.se

Fondmarknaden.se har utsett Swedbank Robur till Årets fondbolag 2020. Tidigare i veckan utsågs också Swedbank Robur Ny Teknik till Årets branschfond samt Årets fond alla kategorier, och Swedbank Robur Globalfond till Årets globala fond. 

Oakleaves 0579.

Skydda dig mot bedrägerier

Polisen varnar för bedragare som uppger sig komma från Folkhälsomyndigheten och ringer för att boka in en vaccinationstid åt dig.

 

De kommer kräva att du identifierar dig med bankdosa eller mobilt bank-id. Lägg på luren direkt om du får denna typ av samtal. Du kommer aldrig bli uppringd av Folkhälsomyndigheten för Covid-19 vaccination. Det är i de flesta regioner du själv som bokar din tid, oftast via 1177, du kan även bli kallad via brev. 

 

 

Läs mer om hur du skyddar dig mot bedrägerier

1,32% i ränta

Dags att hitta nytt boende? Vi erbjuder nu 1,32% (f.n) i ränta* på bolån när du binder ditt lån på 3 år.

*Räkneexempel:Ett lån på 1 000 000 kronor till 1,32% ränta (3år) med rak amortering, med en återbetalningstid på 50 år, ger en effektiv ränta på 1,33%. Erbjudandet gäller t.o.m 31 mars 2021.

Rådgivning via telefon eller Teams - för hälsans skull

Vi vill alltid träffa dig som är kund. Just nu gör vi det helst över telefon och digitalt på Teams. För att minska risken för smittspridning och med omtanke om din hälsa kan du nu få rådgivning utan att besöka ett kontor. Du behöver ha BankId samt Telefonbanken Personlig service för att identifiera dig. Välkommen att kontakta oss!

personalen från enköpingskontoret står  på en fotbollsplan i en hjärtformation

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Vi finns här för dig. Här har vi samlat våra bästa tips kring sparande, lån, boende och företagande.

bild över ryssgraven i Kungsängen

Vad passar dig bäst?

Private Banking

Vi hjälper dig med såväl din långsiktiga ekonomi som de dagliga affärerna. 

  • Kvalificerad rådgivning och tillgång till specialister
  • Hög service och tillgänglighet
  • Kapitalförvaltning, placeringsrådgivning och rekommendationer 

Nyckelkund

Bli Nyckelund och få våra vanligaste tjänster.

 

  • Internetbank, app och Swish
  • Bankkort och betal- och kreditkort Mastercard 

Rådgivningstjänst Premium

Målet att vi tillsammans får din ekonomi att växa på ett sunt och hållbart sätt.

  • Årlig ekonomisk helhetsrådgivning 
  • Betal- och kreditkort Mastercard Guld
  • Premiumkonto (sparkonto) med ränta f.n. ligger på 0,20%

Hurra vi fyller 185!

Den första december fyllde Sparbanken i Enköping 185 år. Visste du att vi också är det äldsta nu verksamma företaget i Uppsala län?

 

Läs artikeln där VD Magnus Bromark och Enköpingskontorets kontorschef Peter Asplund pratar om bankens mål och visioner för framtiden.

personal banken

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder

När kunderna säger sitt är Sparbankerna bäst. Det visar den kundnöjdhetsundersökning som gjordes i början av hösten 2020. Tack alla kunder som deltog i undersökningen och gett oss så fina omdömen och kommentarer.

prisrosetter och en person med orange tröja står i en allé

Dags för ditt barn att också skaffa Apple Pay?

Nu finns Apple Pay även tillgängligt för ditt barn i åldern 13-17 år. För att tjänsten ska fungera behöver barnet och minst en vårdnadshavare vara kund i banken.

Apple Pay för unga

Sveriges närmaste Sparbank

Oss äger ingen. Istället för aktieägare har vi demokratiskt valda huvudmän som representerar det lokala samhället. Vinsterna stannar kvar i banken och gör nytta i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner där vi finns och där våra kunder lever och verkar.

barn

Bli kund hos oss du också!