Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Billeasing

Vi är märkesoberoende vilket innebär att vi kan hjälpa dig att finansiera vilken bil du än väljer.


Fördelar med billeasing

  • Du drar av halva momsen på leasingavgiften och hela kostnaden är avdragsgill mot företagets resultat
  • Bilen utgör säkerheten för finansieringen, någon annan säkerhet behövs normalt inte
  • Du slipper binda företagets rörelsekapital då det är leasingföretaget, och inte du, som äger bilen

Innan du leasar din bil

Att leasa en bil genom Sparbanken i Enköping är enkelt. Du kan ansöka direkt › här på webben och när din ansökan är beviljad får du ett finansieringslöfte, så du vet att allt är klart innan du åker till bilhallen. Du kan givetvis också kontakta din rådgivare på bankkontoret. Vill du veta mer? Ring 0171-853 00.
Företaget leasar bilen av Swedbank Finans AB som också är ägare av bilen. Därmed belastas inte företagets balansräkning, vilket är positivt för nyckeltalen. Leasingavgiften är en rörelsekostnad. Det ger en bra överblick och enkel budgetering. 


Under leasingtiden

Under leasingtiden fungerar det precis som vid vanligt bilägande. Du står själv för försäkring, service och eventuella reparationer. Tips! Det är smart att ha en leasingtid som inte är längre än nybilsgarantin. På så sätt får du bra kontroll över dina kostnader för bilen.

När leasingtiden tar slut

När leasingtiden tar slut har du två val. Du kan välja att förlänga ditt avtal. Du har också möjlighet att efter leasingtidens slut träffa överenskommelse om köp av bilen.

När kan avbetalning vara ett bättre alternativ än billeasing? 

Använder du bilen i din verksamhet för uthyrning i uthyrningsverksamhet, taxitrafik eller annan yrkesmässig persontransport, transport av avlidna eller körkortsutbildning rekommenderar vi finansiering via Avbetalning.

Vill du veta mer? Kontakta din företagsrådgivare, eller ditt närmaste Sparbankskontor.

Stäng Skriv ut