Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företags- och fordonsförsäkringar

Kvinna kör bil

Sparbanken i Enköping erbjuder i samarbete med Tre Kronor Försäkrings AB följande försäkringar:
• Företagsförsäkring (max 5 årssysselsatta, max 10 mkr i årsomsättning, endast en verksamhet)
• Fordonsförsäkringar för företagsägda fordon; Personbil, Lätt lastbil och Släp


Företagsförsäkring – den enkla vägen till trygghet


Företagsförsäkringen är enkel att skaffa och enkel att förstå. Du som företagare svarar på några enkla frågor om din verksamhet och resultatet blir en färdig försäkringslösning anpassad efter företagets verksamhet och behov.


Fordonsförsäkringar företagsägda fordon


Fordonsförsäkringarna finns som PLUS och BAS. PLUS innehåller det som gör att företaget kommer att känna sig mer nöjd om det skulle drabbas av en skada och BAS är en bra grundförsäkring.

Kontakta oss


Du som företagare kan nu teckna eller ta fram försäkringsförslag på företagets sakförsäkringar via internetbanken. Här kan du också enkelt få en översikt av försäkringarna inklusive en beskrivning av varje försäkring. Det går också bra att kontakta Kundcenter och få samma hjälp med att teckna eller ta fram försäkringsförslag på företagets försäkringar.
Stäng Skriv ut