Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Skog och lantbruk

Christian och Mats

Aktuellt

Ny succé för Brunnby

Brunnby Lantbrukardagar som genomfördes 5-6 juli blev lyckad på flera sätt. Rekord för antal besökare med 5700 personer. Mässan innehöll också ett rekordstort program med bl a maskinförevisningar, 130 utställare (även det rekord) och med många intressanta seminarier. Inte minst är Brunnbydagarna den perfekta mötesplatsen för aktiva lantbrukare i vår region.

Eklöv

Följ med oss på en spännande studieresa till Tyskland, 4-6 oktober 2017.

Vi besöker flera gårdar, vinodling, tröskfabrik, sevärdheter och lär oss mer om den lokala maskinringen. Resan ordnas i samverkan med MR Mälardalen. Pris för resan 6260 kr och då ingår flyg, buss, hotell, måltider, inträden mm. För mer information och anmälan se program.

En bil på vägen

Avbetalning eller leasing

Med leasing eller avbetalning kan du fördela kostnaden för tunga maskin-investeringar över flera år och behöver inte inteckna fastigheten eller rörelsen.

Man vid en dator

e-bokföring

Med e-bokföring kan du sköta företagets bokföring direkt i internetbanken, var du vill, när du vill. Systemet är särskilt anpassat för skog- och lantbrukare.

Bonde söker bonde – ladugårdsstövlar

Aktuella skog- och lantbruksräntor

Här hittar du aktuella Jordbrukskrediträntor för lån till skog- och lantbruksfastigheter.

Aktuella räntor

Stäng Skriv ut