Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vill du jobba hos oss?

Sparbanken i Enköping, verksamhetsområde

Sparbanken i Enköping är en självständig Sparbank som verkat i mer än 180 år. Vår vision är att vara den naturliga bankpartnern och den enda bank våra kunder behöver. Vi är verksamma i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner och är den dominerande aktören på vår marknad, med en affärsvolym 33 miljarder och med drygt 100 anställda.

Vår affärsinriktning är att arbeta med ett starkt lokalt engagemang och att långsiktigt verka som en fullservicebank. Vi älskar människor som älskar människor. Är du serviceinriktad, intresserad av affärer och har lätt för att knyta nya kontakter är du välkommen att söka jobb hos oss.

Lediga tjänster

Kontoret i Bålsta söker en Företagschef

I din roll som Företagschef ansvarar du för företagsmarknadens affärsverksamhet, vår kundbas samt att leda företagssidans prospektarbete.

Stäng Skriv ut