Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vill du jobba hos oss?

Vita blommer

Sparbanken i Enköping är en självständig Sparbank som verkat i mer än 180 år. Vår vision är att vara den naturliga bankpartnern och den enda bank våra kunder behöver. Vi är verksamma i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner och är den dominerande aktören på vår marknad, med en affärsvolym 33 miljarder och med drygt 100 anställda.

Vår affärsinriktning är att arbeta med ett starkt lokalt engagemang och att långsiktigt verka som en fullservicebank. Vi älskar människor som älskar människor. Är du serviceinriktad, intresserad av affärer och har lätt för att knyta nya kontakter är du välkommen att söka jobb hos oss.
SH
Sara Hallberg, Bankjurist

Ledig tjänst Bankjurist

Tycker du om att arbeta med juridik och människor så kan ditt drömjobb finnas hos oss.

Om rollen
Sparbanken i Enköping har en egen juristavdelning och som jurist hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom framförallt ekonomisk familjerätt och de frågor som är nära förknippade med det området (främst fastighetsrätt och skatterätt). Till arbetsuppgifterna hör också att vidareutveckla den befintliga juristverksamheten och att vara ett stöd för sina kollegor gällande såväl familjerättsliga frågor som viss annan kundjuridik förknippad med själva bankarbetet.

Om dig
Vi söker dig som är affärs- och kundorienterad och som tycker om att pedagogiskt få andra att förstå frågor som från en början kan verka komplicerade. För att passa i rollen tror vi att du är en person som stimuleras av riktigt goda kundmöten. Som person är du kvalitetsmedveten, utåtriktad, drivande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av juridiskt arbete.

  • Svensk jur. kand. eller motsvarande
  • Förtroendeingivande och relationsbyggare
  • Tar egna initiativ och eget ansvar
  • God samarbetsförmåga
  • Serviceinriktad och resultatfokuserad


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Karin Björk Persson, chefsjurist 0171-853 59 alt. 070-728 41 87 eller Eva Carlsson, kontorschef Bålsta 0171-854 21 alt. 070-687 74 88.
Du är välkommen med din ansökan snarast möjligt då intervjuer sker löpande men senast den 29 december 2017 till hr@sparbankenenkoping.se

Sparbanken i Enköping, är en självständig Sparbank som verkat i 182 år. Vi har kontor i Enköping, Bålsta och Kungsängen. Vår vision är att vara den naturliga bankpartnern och den enda bank som våra kunder behöver. Vi är den dominerande aktören på vår marknad och vi har drygt 100 anställda. Vår affärsinriktning är att arbeta med ett starkt lokalt engagemang och att långsiktigt verka som en fullservicebank.

Stäng Skriv ut