Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ny verkställande direktör i Sparbanken i Enköping

2018-02-01

Efter 16 mycket framgångsrika år har nuvarande verkställande direktören för Sparbanken i Enköping, Göran Hedman, beslutat sig för att gå i pension.

Göran kommer att avgå i samband med bankens årsstämma som är fastställd till den 23:e april 2018 och hans sista arbetsdag som VD blir således fredag den 20:e april.

Göran har lett Sparbanken med mycket stor framgång. Sedan 2002 har det egna kapitalet ökat till drygt 1 miljard kronor, affärsvolymen har växt mer än fyra gånger samtidigt som kreditförlusterna hållits nere på mycket låga nivåer. Banken har utvecklats till att vara marknadsledande i samtliga kommuner där banken är representerad, det vill säga Enköping, Håbo och Upplands-Bro. De kund- och medarbetarundersökningar som gjorts under åren pekar också på mycket stor nöjdhet för banken som bankpartner och som arbetsgivare.

Göran kommer att efterträdas av Magnus Bromark. Magnus har arbetat i banken under de 16 senaste åren. Under de första åren som kontorschef för bankens kontor i Kungsängen och sedan som chef för affärsutveckling, marknad och kommunikation. Magnus har lång bankerfarenhet och lämplig akademisk bakgrund. Magnus har tidigare varit verksam i Föreningsbanken och Swedbank under merparten av sitt yrkesliv. Magnus tillträder som verkställande direktör för banken i samband med Sparbanksstämman den 23 april.

ny vd
ny vd Magnus Bromark, vd Göran Hedman, styrelseordförande Göran Olsson


Stäng Skriv ut