Hoppa till textinnehållet
eklöv med texten välkommen på webinar på

Payment Talks - Säkra internationella betalningar?

Hur ska man resonera vid internationella betalningar?

 

I samband med den osäkra situationen i vår omvärld kommer fler och fler frågor hur man kan säkra sina internationella betalningar för att undvika att en kursförlust raderar vinsten eller att betalningen helt enkelt uteblir. Några experter inom FX och Trade Finance från vår samarbetspartner Swedbank beskriver hur man på olika sett ska ta sig an sin riskhantering och minimera onödiga risker vid internationella betalningar.

 

Henrik Nordansjö är Moderator

 

Presentatörer:

  • Cornelia Reifeldt, FX Specialist, Swedbank
  • Niklas Palm, Corporate Advisory, Swedbank
  • Pontus Hörnmark, VP Trade Finance Advisor, Swedbank

 

 

 

Datum:

26 april

Tid:

Kl. 08:00-09:00

Plats:

Webbinarium - länk skickas till anmälda den 25 april

 

Anmälan:

Anmäl dig här

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post: Staffan Landén

 

Notera att webbinariet spelas in och är tillgängligt i efterhand om du skulle få förhinder att delta i livesändningen. Varmt välkommen att delta!

 

Per Daleberg, Cash Management, Swedbank

Payment Talks är en webinar/seminarie serie som arrangeras för Sparbankernas och Swedbanks kunder med aktuella ämnen med anknytning till Cash Management och betalningar.

 

Återkom gärna med förslag och input så vi ständigt kan förbättra oss och se till att vi tar upp de viktigaste frågorna för dig.

 

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Swedbank tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Information om hur Swedbank hanterar personuppgifter läser du på swedbank.se/gdpr.