Hoppa till textinnehållet

Kundstöd/rådgivare till företagsavdelningen

Bålsta kontoret
Du kommer att ingå i ett härligt gäng som har företagsaffären i fokus. Vi är totalt 17 medarbetare på kontoret som gillar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål.


Kontoret har cirka 1200 företagskunder, allt från enskilda bolag till mindre koncerner. Vi är starka i Bålsta/Håbo men utmanas varje dag av konkurrenter på marknaden både digitalt och i det fysiska mötet. Vi vill vara nära kundens verksamhet och vara en naturlig partner i deras vardag och deras framtidsplaner.


Om jobbet
Som kundstöd/rådgivare arbetar du nära de andra kundansvariga och ingår i flera kundteam där ni tillsammans utvecklar kundens affärer med banken. Du kommer också få möjlighet att utveckla en egen kundstock utifrån din kompetens och utvecklingspotential.

 

Arbetsområden/ansvar

  • Arbeta i nära samarbete med andra kundansvariga där ni i kundteam tillsammans utvecklar och tar ansvar för kundens affär med banken.
  • Rollen innebär ett stort ansvar för kvalitén i den löpande affären.
  • Proaktivitet –genom att komma med affärs-och förbättringsförslag för kunden.
  • Ha ansvar för egna kunder.
  • Ta hand om nya kunder.
  • Hjälpa till att administrera nya och befintliga föreningar.
 

Om dig:
Vi söker dig som är utåtriktad och tycker om att arbeta i team, sätter kunden i fokus och arbetar lösningsorienterat. Du drivs av att träffa kunder, ta ansvar för kundens löpande affärer och vara ett stöd för kundansvariga i det dagliga arbetet. För det krävs det att du är ordningsam, flexibel och ansvarsfull. Vi värdesätter att du har en drivkraft och vilja att fortsätta utvecklas i din roll och i banken.


Formella krav: Swedsec rådgivar-och bolånelicens.


Vill du veta mer?
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta företagschef Joakim Kihlgren 0171-854 05, 072-230 47 40


Välkommen med din ansökan till senast den 19/5 2020.