Hoppa till textinnehållet

Vi är mer än bara ränta!

Just nu har vi ett erbjudande till dig som väljer Sparbanken som din bank. Erbjudandet gäller fram till 30 april 2020.


Ta oss på pulsen och se vad en lokal Sparbank betyder, prata bolån med oss!

 

Sparbankens erbjudande bolån

 1. Handpenningslån

  Du får ett kostnads- och räntefritt handpenningslån upp till 6 månader om du gör din slutfinansiering av bostadsköpet hos Sparbanken i Enköping

 2. Ränta på bolån från 1,34 %*

  Rörligt eller bundet bolån? Prata bolån med oss, vi hjälper dig med en strategi över bindningstider. Just nu erbjuder vi bland annat från 1,34 %* på bolån med 3 års bindningstid, erbjudandet gäller till och med 2019-08-31.

  *Räkneexempel bolån (fragment)

 3. Ränta 2,95%* utan säkerhet

  Låna mellan 20 000 kr och 500 000 kr utan säkerhet, med 2,95 %* i ränta, gäller enbart i samband med ny boendefinansiering och när du samlar ihop krediter du har på andra ställen till ett Privatlån. Sedvanlig kreditprövning sker i samband med din ansökan om lån.

  *Räkneexempel privatlån (fragment)

 4. Hemförsäkring

  Att du försäkrar ditt hem är viktigt, oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller ett fritidshus. Du får vår hemförsäkring Plus kostnadsfritt i 3 månader när du tecknar ett helårsavtal.

 5. Nyckelkund

  Som Nyckelkund får du de mest användbara verktygen och tjänsterna för din vardagsekonomi. Du betalar 0 kr i månadsavgift de första 12 månaderna, därefter 39 kr/månad. Ordinarie pris om tjänsterna köps separat är 64 kr/mån.

 6. Boendekollen

  Boendekollen ger dig överblick över hela din  boendeekonomi. Du får tips och råd om allt från bindningstider på lån till sparande och juridiskt stöd vid behov.

  Tillsammans ser vi till att du har rätt försäkringar – för dig själv, familjen och ditt boende.

Vi hjälper dig

Boka möte kontor

På våra kontor finns rådgivare redo att hjälpa dig.