Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Appen för privatpersoner

Via appen kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Skaka fram saldot, betala räkningar och håll koll på dina placeringar.

Se filmen

1. Ladda ner appen

Ladda ned

Ladda ner appen för:
iPhone/iPad (Apple Store)  

Android (Google Play)  

Sök på Swedbank om du är kund i Swedbank och Sparbanken om du är sparbankskund.

2. Öppna appen

Öppna app
Tryck på ikonen för appen. Följ instruktionerna på skärmen.

3. Logga in

Logga in
Det finns två sätt att logga in: Mobilt BankID och säkerhetsdosa.
Stäng
 

Ny version av appen

Ny version av appen

Nu uppdateras vår app. Den får en ny design, nya funktioner och det blir enklare att hitta det du söker.

Läs mer här

Gör livet lättare med mobilbanken

Med mobilbanken kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Skaka fram saldot i kassakön eller spontanspara utan att logga in, betala dina räkningar med OCR-skannern och byt namn på dina konton. Upptäck allt du kan göra med mobilbanken i mobilen.

Behöver du hjälp att komma igång?
0771-97 75 12. Öppet alla dagar 07-23, med undantag för storhelger.

Tips! Nu kan du som förälder, direkt i appen, ansluta ditt barn till Mobilbanken Ung, Mobilt SäkerhetsID, Swish och andra mobila tjänster. Läs mer om Mobilbanken ung

Få grepp om ekonomin

Under Ekonomisk översikt är dina konton och lån samlade på ett och samma ställe, så att du alltid har en samlad bild av din privatekonomi. Nu kan du öppna ett sparmål eller överblicka dina befintliga. Du kan följa hur det växer över tid och snabbspara när det finns utrymme.

Under Ekonomisk översikt kan du även se dina kortköp, köp- och kreditgräns, utnyttjad kredit och tillgängligt belopp.

Tips! Nu kan du byta namn på dina konton så blir det enklare att skilja dem åt.

Smidiga betalningar och överföringar

Sköt räkningar och överföringar på dina villkor i mobilbanken. Betala med den smidiga skannern och ändra eller ta bort en betalning när du vill. E-fakturorna har alla uppgifter ifyllda i förväg. Du behöver bara godkänna betalningen.

Du har samma mottagarlista som i Internetbanken och nu kan du även ställa in ett förvalt konto för dina betalningar och överföringar.

Du kan även anmäla e-fakturor och skanna räkningar med QR-koder.

Låna och räkna

Under Låna och räkna kan du ta del av valutakurser och kolla in aktuella räntor. Du kan även räkna på bolån och se din beräknade månadskostnad.

Du kan även skicka in en intresseanmälan för PrivatlånDirekt på belopp mellan 30 000 och 350 000 kr. Efter din anmälan ringer vi dig och går igenom detaljerna. Vi tar ingen kreditupplysning innan vi har pratat med dig.

Spara och placera

I Spara och placera får du en bra översikt över dina innehav och kan handla med värdepapper, fonder och inom Investeringssparkonton (ISK). Du kan även se innehaven på kapitalförsäkringar och enkelt spontanspara utan att logga in.

Du kan även teckna aktuella placeringserbjudanden, som aktieemissioner, premieobligationer, SPAX och Bevis. Dessutom kan du ta del av analyser, nyheter och rekommendationer i vår webb-tv-kanal Swedbank Direkt.

Bättre koll med Utgiftskollen

Utgiftskollen i mobilbanken visar dina löpande inkomster och utgifter. Du ser direkt var du lägger mest pengar. Varje utgift är märkt med en ikon för sin kategori. Sedan kan du se hur mycket du spenderar på t.ex. nöjen en viss månad, jämföra med ditt eget genomsnitt och direkt se skillnaden i tydliga diagram om du ökar eller minskar dina utgifter.

Utgiftskollen behöver aktiveras för att fungera och det är enkelt att lägga till konton och kort. Ju mer du använder Utgiftskollens funktioner desto mer får du ut av den.

Andra smarta funktioner

Mobilbanken har fler fördelar! I appen kan du köpa och ge bort presentkort på Spotify premium och ladda ditt eller någon annans kontantkort för mobil eller bredband. Aktivera push-notiser för att hålla dig uppdaterad, som vid avvisad betalning, ny e-faktura och aktieanalysbevakningar.

Och det slutar inte där. Längre ner på sidan hittar du ännu fler smarta funktioner och kan läsa om hur du använder dem.

Pris

Grundpriset för Mobilbanken är 0 kr. Pris för tillvalstjänster tillkommer.

Behöver du hjälp att komma igång?
Ring oss på 0771-97 75 12

Guider för vår nya app

Ladda ner

Logga in

Snabbsaldo

Dra och släpp för att snabbt överföra

Betala och överföra

Växla mellan apparna

Stäng Skriv ut