Hoppa till textinnehållet

Södra Frankrike väntar på dig

Doft av böljande lila lavendelfält och vildväxande timjan och rosmarin vid vägkanten. Olivlundar och vinrankor i långa rader som ger oss olja och vin att njuta med välsmakande maträtter.

 

Följ med på en innehållsrik resa till Provence i september 2019. Vi flyger till Nice och färdas tillsammans med en kunnig svensktalande lokalguide västerut där vi ska bo i den trevliga staden Avignon. Staden är huvudstad i detta distrikt och har ett yrande folkliv med stort utbud av restauranger, caféer och shopping. Mest känd är Avignon för sitt imponerande Påvepalats från 1300-talet och för sin historiska roll som påvarnas huvudsäte på denna tid. Härifrån gör vi utflykter till charmiga små konstnärsbyar, välkända vinodlingar, anrika romerska platser och inte minst det speciella naturreservatet Camargue i Rhônedeltat. Dessutom bjuds vi på välsmakande mat och besöker en provencalsk marknad!

 

Resan görs i samarbete med Specialresor. Erbjudandet gäller dig som är kund i Sparbanken i Enköping.

Kom vår informationsträff får du veta mer

Utförligt reseprogram, datum och pris lämnas på informationsträffen där även anmälan till resan sker. Då antalet platser på denna resa är begränsade kommer bankens kunder att prioriteras.

 

  • Datum: onsdag 13 februari 2019
  • Plats: kl. 10.00, Aronsborg, Bålsta och kl. 13.00, Kompassen, Enköping
  • Anmälan: senast fredag 8 februari 2019.

    Anmäl dig via länkarna nedan eller via telefon 0171-853 00.