- Vårt mål är att fortsätta vara en traditionell bank med inriktning mot den nya digitala världen. Hos oss är kundmötet i fokus där varje enskilt kundmöte är viktigt och unikt, säger Magnus Bromark, vd på Sparbanken i Enköping.

- Vi älskar våra kunder och vill göra jobbet tillsammans med dem oavsett hur och var vi träffas. Det ska vara enkelt att träffa oss på våra kontor, i telefonrådgivning eller inom kort via Teams, fortsätter Peter Asplund, kontorschef i Enköping.

Vi saknar dig
Just nu är det tomt och ödsligt på våra kontor och vi saknar att få träffa dig. Istället för tårtkalas, som vi brukar fira med, skänker vi en extra gåva till kvinnojourerna i Enköping, Håbo och Upplands-Bro. Vår samarbetspartner Ung Företagsamhet i Uppsala län får också en extra slant. Vår förhoppning är att vi får fira med dig längre fram, kanske i vår när det är 185 år sedan vi öppnade vårt första kontor.

Vill vara nära
- Vårt syfte är att stödja och främja bygden och bygdens näringsliv, säger Magnus och fortsätter. Gör vi bra saker för det lokala samhället gynnar det både orterna i vårt verksamhetsområde och oss själva på sikt.
- Ju mer vi gör för området där vi verkar, desto bättre för oss alla! Det är därför vi engagerar oss i det lokala föreningslivet, kultur, idrott, skolorna, ja det mesta nära oss, säger Peter och ler.

Och framtiden?
- Självklart vill vi fortsätta vara en stark lokal aktör även i framtiden! Säger Peter och Magnus håller med. Vi ser fram emot många fler kundmöten där vi får följa med på kundresan och vara en bra samarbetspartner för de som lever och verkar i våra kommuner.