Hoppa till textinnehållet

Sparbankens ungdomsstipendier

Stipendieutdelningar 2020

Under december delar vi ut Sparbankens ungdomsstipendier i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner. 

 

Här kan du läsa om vilka som blivit utsedda till årets ungdomsledare, eldsjälar, föreningar och utvecklingsstipendiater.

 

Än en gång vill vi skicka en stor grattishälsning till alla dessa fantastiska människor som ger så mycket till våra barn och ungdomar i våra tre kommuner.

Ansök och nominera här senast den 15 mars

Föreningsstipendium

30 000 kr att fördela/kommun.

stipendium

Ungdomsledarstipendium

60 000 kr att fördela/kommun.

stipendium

Utvecklingsstipendium

30 000 kr att fördela/kommun. Sista ansökningsdag för utvecklingsstipendium 2020 i i Enköpings kommun var den 31 januari.

stipendium

Årligen delar vi ut stipendium i de tre kommuner vi brinner för; Enköping, Håbo och Upplands-Bro. Vi vill uppmuntra fler ledare som gör ett bra arbete ute i föreningslivet, samtidigt som vi vill stimulera föreningarna/organisationer att satsa mer på utbildning av ungdomsledare.

 

Sedan starten 2001 har vi delat ut 3,5 miljoner kronor i Ungdomsstipendier, till 78 föreningar, 89 ungdomsledare och 46 utvecklingsstipendiater.

I år delar vi ut 360 000 kr i ungdomsstipendier och söker nu ungdomsledare, föreningar och utvecklingsstipendiater till dessa. Nu har du chansen, ansök eller nominera den som står för alla de där sakerna just du tycker är viktiga.

Vi tror att...

Nyckeln till en bra ungdomsverksamhet är att föreningen/organisationen förfogar över bra ungdomsledare.

 

Föreningar med en stark ungdomsverksamhet erbjuder våra ungdomar möjlighet till en meningsfull och stimulerande fritid.


stipendium