Meny
Sponsring och Stipendier

En annorlunda bank

Oss äger ingen. Vi är en annorlunda bank. Det du sätter in på banken kan vi låna ut till någon annan. På så sätt bidrar du till ett ständigt pågående kretslopp. För om inte du fanns som är kund hos oss skulle ju inte vi finnas. Vi har ingen enskild ägare. Det vi tjänar kan vi istället dela med oss av - till föreningar och organisationer i form av sponsring och stipendier. Visste du att vi varje år delar ut stipendier? I år delar vi ut 450.000 kronor.

En helt egen och unik bankform

  • En helt egen och unik bankform.
  • en juridiskt självständig enhet.
  • en självständig bank som samarbetar med Swedbank.
  • har inga ägare och drivs därför utan enskilt vinstintresse.
  • demokratiskt uppbyggd genom huvudmannainstitutet.
  • verkar inom ett geografiskt avgränsat område.
mamma med barn i famnen
tre barn i en soffa i en trädgård

Ung ekonomi

Att lära unga om ekonomi är den viktig del av vårt samhällsengagemang. Vi utbildar barn och unga i privatekonomiska frågor, och arbetar för att minska tröskeln in till arbetsmarknaden för unga människor och utlandsfödda akademiker.

Award Sweden´s most satisfied customers

Sparbankerna har Sveriges nöjdaste kunder

Återigen får Sparbankerna utmärkelsen "Sveriges nöjdaste privatkunder" och "Sveriges nöjdaste företagskunder" i den årliga kundundersökningen SKI Bank 2023.
Tack till alla er som har svarat på kundundersökningen och gett oss så fina betyg. Det värmer i alla våra sparbankshjärtan.

6 persons holding big checks smiling into the camera

Stipendiater Enköping 2023

Tack alla ni som skickade in nomineringar till Utvecklingsstipendium, Föreningsstipendium samt Ungdomsledarstipendium i  Håbo, Enköping och Upplands-Bro kommuner! 🧡

Den 2 september delades stipendierna för Enköpings kommun ut i samband med Enköpingsmässan. 

10 personer står utomhus håller i stora checkar samt en varsin blombukett

Stipendiater Håbo 2023

Vi tror på....

..och är stolta över att via våra samarbetsavtal kunna vara en aktiv del av föreningslivet. Att vara en positiv kraft som bidrar till utveckling av föreningslivet och därmed skapa förutsättningar för en aktiv ungdomsverksamhet i våra tre kommuner.

Fotboll Fanna