Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Samhällsengagemang

Vårt samhällsengagemang började redan då vi grundades år 1835 och är lika viktigt i dag. 

pojke rider på vit häst

Stipendier

Vi delar årligen ut stipendier till ungdomsledare, ungdomsföreningar och utvecklingsstipendiater i våra tre kommuner, Enköping, Håbo och Upplands-Bro. Nominera senast den 1 augusti 2024.

a man in a white shirt and black jacket

Ung företagsamhet

Unga är Sveriges framtid och fler företagare behövs, därför samarbetar vi med Ung Företagsamhet och lär unga om entreprenörskap.

Sponsring

Vi tror på och är stolta över att via våra samarbetsavtal vara en del av föreningslivet. Därmed skapar vi förutsättningar för en aktiv ungdomsverksamhet. Ska vi synas tillsammans? Vår sponsring präglas av hög kvalitet och ska göra nytta för invånarna i Enköping, Håbo och Upplands-Bro kommuner.

Spara and Slösa piggyback ride

Tidningen Lyckoslanten

Lyckoslanten och Spara & Slösa har i många år inspirerat barn till ekonomiskt hållbart tänkande med frågor som: Vad är privatekonomi? Hur når jag mina drömmar? Vad vill jag förändra i mitt liv - och i samhället?

Fyra barn sitter i en soffa och kollar på en surfplatta

Veckopengens dag

Vi vet att barn som får en egen peng att hushålla med lättare lär sig om ekonomi inför sitt vuxna liv. Som en påminnare om hur viktigt det är att lära barn om pengar vill vi införa Veckopengens dag.

tre barn i en soffa i en trädgård

Ung ekonomi

Att lära unga om ekonomi är den viktig del av vårt samhällsengagemang. Vi utbildar barn och unga i privatekonomiska frågor, och arbetar för att minska tröskeln in till arbetsmarknaden för unga människor och utlandsfödda akademiker.

barn sitter på en bänk och håller i gröna väskor

"Jag vill bara att barn ska få chansen att göra de gillar"

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som genom sitt arbete jobbar med att motverka barnfattigdomen i Sverige. Som stolt sponsor till Majblomman har vi träffat några barn och lärare från Munksundsskolan i Enköping.

Vårt engagemang i föreningar och projekt under 2023

Vi tror på....

..och är stolta över att via våra samarbetsavtal kunna vara en aktiv del av föreningslivet. Att vara en positiv kraft som bidrar till utveckling av föreningslivet och därmed skapa förutsättningar för en aktiv ungdomsverksamhet i våra tre kommuner.

Fotboll Fanna