*Mer information om erbjudandet

Erbjudandet gäller efter sedvanlig kreditprövning.

Hemförsäkring

Vi erbjuder hemförsäkring kostnadsfritt i 3 månader vid nytecknande av helårsavtal och förutsatt att du är bolånekund hos Sparbanken i Enköping. Försäkringsgivare är Tre Kronor Försäkring AB.
Hemförsäkring
 

Privatlån Direkt

Ansök om att låna mellan 20 000 kr och 500 000 kr utan säkerhet. Sedvanlig kreditprövning sker i samband med din ansökan om lån. Villkoren gäller till och med 31 augusti. Erbjudandet om 2,95 % i ränta gäller enbart i samband med ny boendefinansiering och när du samlar ihop krediter du har på andra ställen till ett Privatlån Direkt.

Räkneexempel:
Ett lån på 100.000 kr till 2,95 % ränta (rörlig) med rak amortering med en återbetalningstid på 5 år, aviseringsavgift 0 kr, uppläggningsavgift 0 kr ger en effektiv ränta på 2,99 %. Totalt belopp att betala under lånets löptid: 107 679 kr, första månadsinbetalningen är på 1 913 kr och sista månadsinbetalningen är 1 671 kr /alternativt avbetalningsbeloppet är i snitt 1 795 kr/ och antalet betalningar är 60 st.
Privatlån

Handpenningslån

Du får ett kostnads- och räntefritt handpenningslån upp till  6 månaders om du gör din slutfinansiering av bostadsköpet hos Sparbanken i Enköping.

Nyckelkund

Som Nyckelkund får du de mest användbara verktygen och tjänsterna för din vardagsekonomi. Du betalar 0 kr i månadsavgift de första 12 månaderna, därefter 39 kr/månad.

Ordinarie pris om tjänsterna köps separat är 64 kr/mån.
Nyckelkund