Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Företag

Sparbanken i Enköping kan erbjuda ett komplett utbud av finansiella tjänster för företag, lantbruk och organisationer. Kontakta oss gärna, så skräddarsyr vi en lösning, som passar just ditt företag.

H

Vi har trygghet för företagare!

Flyttkartong

Aktuellt

Var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension

Nästan var tredje enmansföretagare sparar inte till sin pension och mer än var fjärde saknar trygghetsförsäkringar. Det visar en undersökning som Swedbank gjort tillsammans med Novus. Det kan få stora konsekvenser eftersom man som företagare har ett sämre skydd än vad de flesta som är anställda har.

Ny succé för Brunnby

Brunnby Lantbrukardagar som genomfördes 5-6 juli blev lyckad på flera sätt. Rekord för antal besökare med 5700 personer. Mässan innehöll också ett rekordstort program med bl a maskinförevisningar, 130 utställare (även det rekord) och med många intressanta seminarier. Inte minst är Brunnbydagarna den perfekta mötesplatsen för aktiva lantbrukare i vår region. I år kom också fler mer långväga besökare till Brunnby utanför Västerås, bl a från Skaraborg och Dalarna.

"Det bästa vi har gjort!"

Catrin Carlsson och Carola Wigh arbetar med den löpande ekonomin och bokslutsarbetet på Plåthuset i Mälardalen AB. De berättar hur deras arbete förändrats i samband med att de anslöt tjänsten fakturaskrivare till företagets fakturahantering.

Företagstjänster

 • De går igenom anteckningar på ett möte

  Välkommen in till oss

  Bankens självständighet innebär kort handläggningstid och därmed snabba beslut.

 • Man arbetar på sin dator

  Digitala tjänster

  Det ska vara enkelt att sköta företagets ekonomi. Med våra digitala tjänster kan du utföra dina banktjänster var du än är.

 • CM

  Cash Management

  Vill du optimera ditt företags lönsamhet? Med enkla och effektiva betalrutiner undviker du att ha företagets kapital bundet i onödan.

 • En kortläsare på en marknad

  Babs Event

  Ska din förening eller ditt företag ha ett event? Vi har en kortterminal för uthyrning. Hör av dig till oss för mer information.

 • Visa Business Card

  Företagskort

  Med ett företagskort erhåller du ett smidigt sätt att hantera företagets inköp och utlägg.

 • Närbild på en tejprulle på en kartong

  Pension och försäkring

  När ditt företag utvecklas, förändras också behovet av pensions- och försäkringslösningar.

 • En man kör en traktor

  Finansiering

  Finansiering av fastigheter, investeringar i maskiner och leasing m.m. Vi hjälper dig att hitta den finansieringslösning som passar ditt företag bäst.

Vårt erbjudande till dig

 • P

  Grundskydd för företagare

  Som företagare har du ett betydligt sämre skydd än de flesta anställda. Vårt försäkringspaket Grundskydd för företagare ger dig som företagare en stor del av det grundskydd som många anställda har.

 • P

  Pensionsplan Företag

  En omtänksam arbetsgivare är en bra arbetsgivare. Nu kan ditt   företag enkelt teckna en färdig pensionsplan för ägare och anställda.

 • AS

  Vill du veta mer?

  Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning som passar både dig och företaget. Du kan också ringa 0171-853 00 eller besöka något av våra kontor.

Stäng Skriv ut