Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Har du också lån lite här och där?

Cirklar med procent - genomskinlig 200x200

Har du också lån lite här och där?

Samla dina lån och få ordning på utgifterna.

Cirklar med procent - genomskinlig 200x200

Aktuellt

Kortlån

Ett kortlån är en överföring från ditt betal- och kreditkort till ett av dina konton i banken. Det är en tilläggstjänst på våra betal- och kreditkort som ger dig möjligheten att använda din kredit på ditt kort på det sätt som passar dig bäst. Du bestämmer själv när du vill betala med ditt kort och när du vill använda kortlånet.

PrivatlånDirekt

Ska du köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Bedragare i farten

Vi vill varna för att bedragare som uppger sig att ringa från banken och att något problem med dina konton finns. De är ofta mycket påstridiga i att få dig att lämna ut uppgifter. Bli inte lurad! Dina koder är personliga och tillhör bara dig. Lämnar du ut koderna till någon som kan använda dem får du i normalfallet ingen ersättning. Öppna ALDRIG ditt mobila BankID eller signera på annans begäran. Vi från banken ringer ALDRIG och ber om koder till dina konton. Tipsa gärna dina anhöriga!

Nyheter

Ökade amorteringskrav slår främst mot hushåll med goda inkomster

2018-02-28 07:57

För att minska hushållens skuldsättning och räntekänslighet har regeringen beslutat att införa Finansinspektionens hårdare krav på amortering för hushåll som tar stora bolån. Detta slår främst mot hushåll med goda inkomster i storstäder med höga bostadspriser visar en analys från Swedbank och sparbankerna.

Företagare tror inte att pensionen kommer räcka

2018-02-16 08:35

Över 40 procent av de tillfrågade företagarna tror att de kommer få svårt att klara sig på sin pension. Motsvarande andel bland heltidsanställda är 25 procent. Det visar en undersökning som Sifo gjort på uppdrag av Swedbank och Sparbankerna.*

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp direkt, dygnet runt.

18-24 år? Handla aktier för 1 krona i courtage

Stäng Skriv ut