Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Se hur pengarna kan växa med ditt barn.

B

Se hur pengarna kan växa med ditt barn.

B

Aktuellt

Betala enklare till varandra med Swish QR-kod

Nu har Swish en inbyggd QR-kodgenerator för ditt eget mobilnummer och en skanner för att snabbt kunna läsa av andra privatpersoners och företags QR-koder. Klicka på QR-ikonen högst upp i högra hörnet i Swish-appen för att komma igång.

Abonnemangshjälpen - ny i appen

Abonnemangshjälpen är en kostnadsfri tjänst för din privatekonomi. Tjänsten ger dig bättre koll på dina återkommande betalningar, till exempel mobilabonnemang, matkassar, streamingtjänster och gymkort.

PrivatlånDirekt

Ska du köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Nyheter

Ojämställt hushållsarbete kan leda till lägre pension

2017-12-05 09:00

Många hushåll har en gemensam ekonomi och delar på kostnaderna. Hushållsarbetet är däremot inte alltid jämställt. I en relation där en kvinna och en man lever tillsammans och har barn ihop lägger kvinnor i genomsnitt en timme mer per dag på obetalt hushållsarbete än män. 30 timmar arbete per månad skulle innebära tusenlappar varje månad i pensionsavsättning, om kvinnorna i stället kunde lägga de timmarna på avlönat arbete.

Mer pengar till allmän pension om pensionstagarna får välja

2017-11-22 09:00

Pensionstagarna vill öka framtida pensioner genom höjda skatter och höjd pensionsålder framför ökad tjänstepension eller större individuellt sparande. Det visar en undersökning som Swedbank gjort tillsammans med Sifo*.

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp direkt, dygnet runt.

18-24 år? Handla aktier för 1 krona i courtage

Stäng Skriv ut