Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Se hur pengarna kan växa med ditt barn.

B

Se hur pengarna kan växa med ditt barn.

B

Aktuellt

Börja spara till ditt barn

Även små barn kommer att flytta hemifrån. Att månadsspara till ditt barn är ett enkelt sätt att komma igång med ett sparande.

PrivatlånDirekt

Ska du köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Abonnemangshjälpen - ny i appen

Abonnemangshjälpen är en kostnadsfri tjänst för din privatekonomi. Tjänsten ger dig bättre koll på dina återkommande betalningar, till exempel mobilabonnemang, matkassar, streamingtjänster och gymkort.

Nyheter

Andelstal spelar roll vid köp av bostadsrätt

2017-09-13 09:48

I takt med att nyproduktionen av bostadsrätter ökat kraftigt har även variationen över vilka villkor bostadsrätterna säljs till ökat. En analys gjord av Swedbank och Sparbankerna visar att insatserna per kvadratmeter boyta kan variera med mer än 100 procent och årsavgifterna per kvadratmeter boyta med över 60 procent för bostadsrätter i samma förening.

Fler går från anställning till eget företag

2017-07-14 09:54

Fler lämnar anställningar för att prova på företagande. Under 2016 lämnade 1 procent av alla fast anställda sina jobb för att bli företagare, jämfört med 0,8 procent 2014. Det visar en färsk rapport från Swedbank och Sparbankerna. Om takten för första kvartalet i år håller i sig kommer trenden med fler som lämnar anställning för eget företag att stärkas ytterligare.

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

18-24 år? Handla aktier för 1 krona i courtage

Stäng Skriv ut