Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Öka tryggheten för dig och din familj

Öka tryggheten för dig och din familj

Arbetslöshet, olycksfall eller sjukdom kan drabba alla, men med rätt försäkring tryggar du ekonomin för dig och din familj.

Aktuellt

Ny inloggningssida till Internetbanken

Nu har vi lanserat vår nya, smidiga version av internetbanken, därför ser inloggningssidan annorlunda ut. Har du frågor om den nya inloggningssidan eller nya internetbanken, ring 0771-97 75 12.

PrivatlånDirekt

Ska du köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Nyheter

Fler går från anställning till eget företag

2017-07-14 09:54

Fler lämnar anställningar för att prova på företagande. Under 2016 lämnade 1 procent av alla fast anställda sina jobb för att bli företagare, jämfört med 0,8 procent 2014. Det visar en färsk rapport från Swedbank och Sparbankerna. Om takten för första kvartalet i år håller i sig kommer trenden med fler som lämnar anställning för eget företag att stärkas ytterligare.

Undersökning: Många har orealistiska förväntningar på pensionen

2017-07-06 10:44

För de flesta svenskar väntar en pension motsvarande 50-60 procent av lönen. Men nästan varannan svensk tror att de kommer att få minst 70 procent av lönen i pension. Lika många ser 70 procent av lönen eller mer som miniminivå för att klara sig som pensionär. Det visar en undersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Swedbank och Sparbankerna.

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

18-24 år? Handla aktier för 1 krona i courtage

Stäng Skriv ut