Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong

Hur mycket behöver du spara?

Flyttkartong

Aktuellt

Efterlysning – stipendiater sökes!

Vill du göra någon hårt arbetande ungdomsledare glad eller är du medlem i en fantastisk ungdomsförening? Nu har du chansen - ansök eller föreslå din kandidat till årets ungdomsförening, årets ungdomsledare eller årets utvecklingsstipendiat.

Vad tycker du om oss?

Vi i Sparbanken i Enköping strävar efter att ha nöjda kunder. Under slutet av januari kommer du som har internetbanken hos få en kundundersökning från oss.

Upprop till Enköpings studerande kvinnor

Hyckerströmska Stiftelsen delar årligen ut ekonomiskt bidrag till kvinnor som genomgår eftergymnasial utbildning och är folkbokförda i Enköpings kommun.

PrivatlånDirekt

Ska du köpa något nytt eller lösa dyra lån – ansök om PrivatlånDirekt.

Nyheter

Få tillbaka på skatten innan påsk

2017-02-17 09:37

Visste du att du kan få tillbaka på skatten redan innan påsk? Allt du behöver göra är att skaffa en digital brevlåda och anmäla ett konto för skatteåterbäring senast den 1 mars. Därefter har du fram till den 29 mars på dig att deklarera i Skatteverkets app eller e-tjänst.

Ny analys: Pensionen räcker inte till svenskens pensionsdrömmar

2017-02-16 09:15

Svenskarna drömmer om att resa mer, spendera mer tid och pengar på sin hobby, samt att umgås mer med familjen när de går i pension. Samtidigt tror över hälften, och mer än så av unga, att pengarna inte kommer att räcka till för att leva det liv de vill som pensionär. Det visar en undersökning som Sifo har gjort på uppdrag av Swedbank och sparbankerna.

Swedbank på Facebook

Följ oss Facebook!

Har du frågor om våra digitala tjänster?

Ring 0771-97 75 12 så får du hjälp mellan kl. 07-23, förutom storhelger.

Hur går det med dina löften?

Det är ett nytt år. Du är ett år närmare…

Efterlysning - stipendiater sökes!

Vill du göra en hårt arbetande ungdomsledare glad eller är du medlem i en fantstisk förening? Nu har du chansen att ansöka eller föreslå din kandidat. Sista ansökningsdag är 15 mars 2017.

Stäng Skriv ut